Aceasta zone este destinata interacțiunii dintre  ONG-uri, parteneri sociali, autorități publice și alte persoane interesate in  semnalarea de probleme și găsirea de soluții în domeniul sănătății mintale.

Inainte de a Semnala o Problema va rugam sa parcurgeti cu atentie Categoriile de Probleme de mai jos , pentru a vedea daca Problema pe care doriti sa o semnalati se incadreaza in categoriile existente.

Puteti face o cautare dand clic pe , in bara de meniuri de mai jos, situata in partea dreapta. Daca nu ati gasit o Categorie in care se incadreaza Problema dvs. o puteti semnala folosind formularul Semnaleaza o probleme situat in dreapta paginii.

Puteti posta  Solutia dvs. la problemele semnalate, folosind formularul din josul paginii in care e descrisa problema.

Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont (“înregistrare”), apoi să vă logați cu emailul și parola dvs. 

Notifications

Privire de ansamblu  

   RSS

0

Țările UE dețin responsabilitatea principală pentru organizarea și furnizarea de servicii de sănătate și de îngrijire medicală. Prin urmare, politica UE în domeniul sănătății este menită să completeze politicile naționale și să asigure protecția sănătății în cadrul tuturor politicilor UE.

Politicile și acțiunile UE în materie de sănătate publică vizează:

  • protejarea și îmbunătățirea sănătății cetățenilor UE
  • furnizarea de sprijin pentru modernizarea infrastructurii de sănătate
  • îmbunătățirea eficienței sistemelor de sănătate.

Aspectele sanitare strategice sunt discutate în cadrul unui grup de lucru la nivel înalt privind sănătatea publică, format din reprezentanți ai autorităților naționale și ai Comisiei Europene. Instituțiile UE, țările membre, autoritățile locale și regionale și alte grupuri de interes contribuie la punerea în aplicare a strategiei UE în domeniul sănătății.

Share:

Semnaleaza o problema!

Semnalati Problema dvs. completand  formularul de mai jos.

Datele dvs.

Va rugam sa completați cât mai corect datele dvs.


Semnalati o problema!

Va rugam sa ne descrieti problema dvs. cat mai conchis si cu detalii exacte


Titlul problemei